Aikuisten peruskurssit

SEURAAVA AIKUISTEN PERUSKURSSI ALKAA KE 1.9.2021. Ensimmäisellä kerralla laji- ja kurssiesittely ja loppuun perusharjoituksia. Peruskurssilla harjoituksia on kaksi kertaa viikossa Värtön päiväkodilla; maanantaisin klo 16:30-18:00 ja keskiviikkoisin klo 18:30-20:00. Kurssille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle.

HUOM! OKKLn sporttipassilla kurssi maksuton (0 eur) Katso OKKL:n sivuilta: TÄSTÄ

Peruskursseja järjestetään yleensä keväällä ja syksyllä, mutta myös erikseen sovitusti. Pääsääntöisesti kurssin aloittamiseen vaaditaan vähintään 6 osallistujaa.

Alkeiskurssi kestää n. 3 kk sisältäen 2-3 1,5 tunnin ohjattua harjoitusta per viikko. Hinta 80 €/osallistuja, opiskelijat 40€ ja OKKL-laiset 0€:a. Kohdennetut alkeiskurssit voidaan myös pitää lyhempinä esim. 10-15 harjoituskerran mittaisina, jolloin hinta määräytyy harjoituskertojen määrän mukaan.

Alkeiskurssi voidaan järjestää myös tilauksesta kohdennetulle ryhmälle kuten esimerkiksi:

  • työporukalle
  • kaveriporukalle
  • opiskelijayhdistykselle
  • yms.

Alaikäraja on 18 vuotta, mutta yläikärajaa ei lajin piirissä tunneta. Alle 18 vuotiaita voidaan ottaa kurssille mikäli he tulevat kurssille kaverin tai kaveriporukan kanssa, jolloin kurssilta löytyy varmuudella suunnilleen saman ikäistä harjoitus-seuraa.

Kurssitiedustelut Sensei Sami Lappi, yhteystiedot: seura/opettajat